Fortsätt till huvudinnehåll

Nyheter i det fördolda

Helt plötsligt har jag ett nytt samarbete på gång. Katarina Krebs och jag ska lämna in ett bidrag till Opals bilderbokstävling. Känns verkligen jättekul och vårt tävlingsbidrag kommer att bli en riktig pärla! Och nu kan jag inte berätta mer om det eftersom det är både hemligt och anonymt ...

För övrigt jobbar jag vidare med mitt långa manus som jag filar och slipar på lite varje dag. Ömsom är det en blivande storsäljare, ömsom ett dokument med skräp ... känslan pendlar och det är helt i sin ordning.

Till helgen ska jag åka till hufvudstaden för att träffa vänner, gå på skatt- och deklarationskurs och besöka Vilja förlag. Roliga dagar att se fram emot. Inte för att skatt och deklaration roar mig speciellt mycket, men det är just därför jag behöver kursen.

Kommentarer