Fortsätt till huvudinnehåll

Förlagsdag

Idag besökte jag Vilja förlag och pratade framtidsplaner och marknadsföring. Jag har startat upp Emma nummer fem och nu fick jag en deadline att förhålla mig till. Kan vara bra för jag behöver en spark i baken just nu. Att någon tror på min förmåga känns naturligtvis också fint. Vi spånade även på några andra idéer och vi får se hur dessa utvecklar sig ...

Dessutom fick jag ett antagningsbesked! Ett faktaboksmanus som jag jobbat fram på eget initiativ ska bli bok till våren. Härligt att räkna in min första bok med utgivning 2017!

Viljas kontor ligger i de gamla kvarteren på Södermalm. Kullersten och branta backar överallt. Lokalen är mysig och liten. Med fyra personer på plats kan vi säga att det var fullt.

Och på tal om lokaler så har jag bott på gästhemmet som finns i Författarnas hus de två senaste nätterna under min Stockholmsvistelse. Det är en lägenhet med fem små sovrum och delat kök och badrum. Läget är suveränt, mitt i city och nära till tåget. Men jag är för gammal för att dela så nästa gång får det bli hotell ändå. Utsikten över gården är dock väldigt trevlig!

Kommentarer

 1. Hmm, antar att det inte var en stor härlig frukostbuffé på gästhemmet...
  :-)
  Grattis än en gång. Vad duktig du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Frukostbuffén dukade jag upp själv. Knäckebröd och mjukost framför datorn på mitt rum ;-)

   Radera

Skicka en kommentar