Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrelease - bilder och tack!

Idag är jag lite dagen efter ... trött och sliten men lycklig och nöjd. Precis som det ska vara dagen efter en riktig bokfest!

När jag gav mig av till Fyrens bibliotek hade jag hela bilen full av prylar och med hjälpa av fina assistenter dukade vi upp ett långbord med böcker och fika. Jag hann även med att bli intervjuad av Göran Frost från P4 Halland innan gästerna började strömma in.Släkt, vänner, barnfamiljer, pedagoger och deltagare på bibliotekets språkcafé besökte bokreleasen och det var härligt att prata böcker och läsning med så många olika människor. Det var en skön stämning i minglet och många drack saft och gick tipspromenad (håll ut, jag drar vinnaren i nästa vecka!). Lena Maria från Nypon och Vilja förlag höll ett kort föredrag om lättläst litteratur och sedan blev jag intervjuad om mitt skrivande. Bland annat pekade jag ut platsen på biblioteket där jag ofta sitter och skriver ...

Arrangemanget hade hård konkurrens av extremt fint sensommarväder men ändå passerade runt 60 gäster under eftermiddagen och kvällen. Varmt tack till alla som kom! Tack till Maria, Maria, Erik och Alekzandra på Fyrens bibliotek! Tack till Lena Maria som reste från Helsingborg för att medverka! Tack till mina medhjälpare Julia, Bettan och Amelie! Och tack till maken Matti, sonen John och dottern Malin (som samlade ihop ballongerna på slutet). TACK!