Fortsätt till huvudinnehåll

Laddar inför Bokmässan

Nu närmar sig de flesta bokälskares störst högtid ... Bokmässan! Snart vallfärdar författare, förläggare, läsare, journalister, bokhandlare, bibliotekarier och andra boknördar till Korsvägen i Göteborg för att träffas och prata litteratur och läsning i fyra dagar. Själv kommer jag att vara där under torsdag, fredag och söndag och hoppas på många fina möten, intressanta samtal och spännande föredrag. Häromdagen tipsade jag om några av mina favoritseminarier men det finns mycket mer att göra. Jag har ett digert program med flera "krockar" att parera på plats. Dessutom vill jag träffa och köpa böcker av några favoritförfattare. Jag kommer inte ha råd att köpa allt jag vill ha men jag har speciellt siktat in mig på nya böcker från Fredrik Backman, Simona Ahrnstedt, Christoffer Carlsson och Sara Lövestam. Det kan bli fler ...

Även mina böcker finns på Bokmässan och det finns stor chans att springa på mig i den gemensamma montern för Nypon och Vilja förlag. Vill du prata böcker och läsning så är det bara att knacka mig på axeln. Det är alltid kul att träffa läsare eller förmedlare av mina böcker.

Mina böcker om Tage på camping finns hos Tukan förlag och där bjuder man på ett riktigt bra mässpris på hela serien, 60 kronor styck eller alla fem för 200 kronor. Passa på! Signeringspennan har jag med mig så du kan höra av dig om du vill ha en "kråka" från mig i någon bok.

Några som definitivt laddar upp inför Bokmässan är gänget på Kulturkollo, veckans utmaning går ut på att berätta hur man peppar och preppar inför mässan.

Kommentarer

  1. Egentligen önskar jag att jag kunde klona mig, för att hinna med så mycket som möjligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner samma! Speciellt när jag köpt kort till alla seminarier ...

      Radera

Skicka en kommentar