Fortsätt till huvudinnehåll

Balans

Att vara författare innebär oftast att man är egenföretagare och jag har valt företagsformen enskild firma.

För ett tag sedan skrev jag att jag anlitat en redovisningskonsult för årsbokslut och deklarationer. I samband med detta skaffade jag samma bokföringsprogram som redovisaren använder, Visma eEkonomi. (Ingen smygreklam från min sida, det finns säkert andra program). Gott så! Sedan har jag inte kommit igång ... Jag trodde att det skulle vara enkelt för mig att förstå programmet då jag tidigare använt ett annat av Vismas program, men mycket var nytt. 

Idag har jag fått hjälp av min redovisare att komma på rätt köl - och det känns underbart! Idag älskar jag min bokföring och det känns inte alls så ångestfyllt som bilden kan tolkas. Tar helg med balans på kontot :-D 

Kommentarer

 1. Haha, bilden är verkligen ingenting som lockar till egen bokföring:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer :-D
   Och det kändes faktiskt ganska hopplöst ett tag ... Men nu när allt är i ordning och jag förstått hur mitt nya program fungerar känns det toppen. Jag gillar känslan av att ha koll på det löpande, även om jag nu bestämt mig för att ta hjälp med vissa delar.

   Radera

Skicka en kommentar