Fortsätt till huvudinnehåll

Råmanus

Den här veckan står det bara "skriv" i min almanacka. Det som gäller är projektet där jag skriver manus för en organisation. Jag är i fasen då jag famlar efter min story, även om jag i det här fallet har ett ganska uppstyrt synopsis att hålla mig till. Jag vet redan att jag kommer skriva minst en tredje del så mycket text som jag behöver och så länge jag inte vet exakt vilka ord som är de bärande är det bara att skriva på ...

Men nu är det snart dags att låta hjärnan vila och ta dottern till simskolan. Eller vila hjärnan förresten. I den här fasen går tankarna på högvarv och jag håller mig gärna i "bubblan". Det är därför jag kan verka lite disträ ... Hej då, råmanus. Vi ses imorgon :-)

Kommentarer

  1. Även jag famlar efter min story, även om någon form av grundstomme finns uppspikad. Lycka till på ditt håll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ... jag tycker att jag åker slalom mellan portarna i mitt synopsis. Ibland blir det snygga, skärande svängar, ibland kommer jag för långt från flaggan. Eller gränslar jag? Kanske svårt att avgöra. Bara att jobba på ...

      Radera

Skicka en kommentar