Fortsätt till huvudinnehåll

Middag för två

Vardagsmorgon. Höstlovet är slut och alla i familjen är där de ska vara: barnen i skolan, maken på jobbet, valpen på en filt i hallen och jag på hemmakontoret. Vardagar är inte så dumt ändå. Men ibland kanske det blir för mycket vardag? Det gäller att inte glömma allt som är mysigt ...

Serien Emmas liv utspelar sig i typiska vardagssituationer och jag hoppas att böckerna bjuder på igenkänning och värme. I Middag för två är Emma orolig för att Hannes inte hinner träffa henne så mycket som förut. Har han tröttnat och vill göra slut? Men till sist kommer i alla fall Hannes hem till Emma på middag ... Handlingen i Middag för två följer naturligt på de tidigare böckerna men det fungerar ändå bra att läsa titlarna fristående.

Böckerna om Emmas liv vänder sig främst till ungdomar, unga vuxna och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning. Jag skriver böckerna för att locka till läsning och om de sedan bidrar till samtal om vänskap, kärlek och sex, är det bara ett plus!

Emmas liv - Middag för två, kommer på Vilja förlag i januari 2018. Som vanligt är det Christina Heitmann som illustrerar.

Här kan du läsa mer om de tidigare böckerna i serien.

Kommentarer