Fortsätt till huvudinnehåll

Min Bokmässa

Det blev bara torsdag och fredag på Bokmässan i år men det blev två väldigt sociala dagar. Jag hann knappt lyssna på några programpunkter och jag köpte endast tre böcker men jag pratade med massor av folk. Jag lunchade med kursare från en av mina skrivutbildningar, träffade alla trevliga människor hos Nypon och Vilja förlag, pratade med några "nya" förläggare och sprang på väldigt många författarkollegor och andra branschmänniskor, bland annat fick jag äntligen hälsa ordentligt på Paula som i "Prickigapaula". Dessutom hängde jag mycket med min vän och skrivsyster Angelica och hennes man.

Min programpunkt på Litteraturscenen Att skriva om och för barn med funktionsnedsättning tillsammans med Anna Pella och Lotte Lannerberth gick väldigt bra. Vi hade många människor i publiken och fick fin respons efteråt. Verkligen roligt!

Nu hade det ju varit ännu roligare om jag kunde visat min Bokmässa i bilder men jag har bytt mobiltelefon i helgen och en del av mina foton försvann när jag skulle flytta information mellan telefonerna. Dessa bilder har jag kopierat från mitt Instagram, därav lite halvbra kvalitet, men du ser framträdandet på Litteraturscenen, Angelicas och min "bokmässe-selfie" samt årets lilla bokskörd. Jag hade planerat att åka in på söndagen för att lyssna på några seminarier och kolla ordentligt i alla montrar men vi hade så mycket att göra på hemmaplan så jag skippade den utflykten.


Tankar för dagen av Bob Hansson, Får mormor komma hit? av Angelica Öhrn och Christina Hildebrand och Ett eget lag av Malin Eriksson.

Kommentarer