Fortsätt till huvudinnehåll

Bra pris på Tage

Just nu kör Akademibokhandeln i Kungsbacka "tre för två" på böcker för nybörjarläsare. Bland många favoriter kan du välja Tage på camping. Jag vet inte om det är en central kampanj för hela kedjan av Akademibokhandlare, men ofta kör man samma erbjudanden.

Tage på camping finns även just nu till riktigt bra pris hos www.bokus.com

Passa på att fynda några nya böcker inför höstterminenens lässtunder!

Kommentarer

  1. Stort grattis till dina fina Tage-böcker! Det var en stund sedan jag kikade in hos dig så det var mkt spännande att läsa. Det verkar som jag får hitta på ett nytt namn till min nästa karaktär... :) Jag såg att din Tage och min "Nils hjälper laget" hittat till varandra på hyllan också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag har oxå sett dem tillsammans på hyllorna. Men böckerna vänder sig inte riktigt till samma läsare. Det är kortare texter på varje sida i Tage på camping. Håller du på med en ny bok om Nils? Eller något annat?      Radera

Skicka en kommentar