Fortsätt till huvudinnehåll

Valldadagen 13 september

Om en månad är det dags för Valldadagen. Det är ett himla trevlig arrangemang som vi i familjen brukar besöka. Och i år ska jag vara med som författare! Jag samarbetar med bokbussen från Kungsbacka bibliotek och kommer att finnas i bussen för att berätta om mina böcker och mitt skrivande. Det kommer även att finnas möjlighet att köpa signerade böcker, både Tage på camping och Nyårsfesten. Jag har inte pratat klart med bibliotekarierna, vem vet - det kanske blir något mer kul!

Valldadagen är ett samarbete mellan Kungsbacka kommun, näringsliv, föreningar och Vallda församling. En festdag för alla åldrar med sång och musik, utställningar, ponnyridning, loppis, kakbuffé, hoppborg, ansiktsmålning, tipspromenad och mycket mer. Arrangemanget hålls vid Vallda kyrka och församlingshemmet lördag 13 september klockan 12-15. Varmt välkommen!


Kommentarer