Fortsätt till huvudinnehåll

Release för Rävsång

Idag var det releasemingel för Christin Ljungqvists tredje bok Rävsång. Det kändes hedrande att få en inbjudan och naturligtvis ville jag gärna gå. Det behövs sannerligen fler bokmingelstunder här i Göteborgstrakten. Vi ligger hopplöst efter hufvudstaden.

Lokalen där minglet hölls tillhör Göteborgs Litteraturhus och den passar ypperligt för tillställningar som den här. Christin bjöd på högläsning ur nya boken, frågestund på scen, musik och en mumsig plockbuffé. Och naturligtvis fanns det möjlighet att köpa signerade böcker. Eftersom jag har de två tidigare böckerna Kaninhjärta och Fågelbarn ville jag så klart även ha Rävsång. Christins böcker är både välskrivna och spännande och riktar sig till unga vuxna. Och det är ju jag ...

Bland gästerna på minglet träffade jag Boktjuven Ingerun, som jag gått skrivarkurs tillsammans med. Det var ett trevligt återseende för även om vi har kontakt på internet har vi inte träffats i verkliga livet sedan kursen för 4 år sedan. De var så roligt att ses att det kändes rätt med en selfie ;-)

Kommentarer