Fortsätt till huvudinnehåll

Skriva nytt

Jag fick tacka nej till ett signeringstillfälle hos en bokhandel. Tyvärr funkar inte den föreslagna dagen eftersom det är föreläsningshelg för min utbildning om språkträning. Men jag hoppas att frågan kommer upp igen. Även om det känns riktigt läskigt att utsätta sig för ett signeringstillfälle, så vill jag testa!

Efter Nyårsfesten har jag ingen bok att vänta på. Det känns tomt. Men det enda sättet att förändra situationen är genom att skriva nytt. Just nu jobbar jag med två olika manus inom lättläst-genren och vi får se vart dessa tar vägen. Under semestern tog jag mig två heldagar för att sitta på bibblan och skriva. Den ena dagen kändes väldigt produktiv, den andra sådär. Men att tänka är också skrivjobb ... Jag läste Johanna Lindbäcks insiktsfulla blogginlägg om just detta häromdagen. Men det är svårt. När jag väl har några timmar att ägna åt skrivande vill jag se resultat = skrivna ord!

Kommentarer