Fortsätt till huvudinnehåll

Camping- och boksnack i radio

Jag säger det igen: älskar radio! Det är en härlig kanal för information och nöje - direkt och nära. Och radiopratare har en fantastisk inställning till tid. 3 minuter är en ordentlig kafferast, sa Helena Sällström som intervjuade mig idag. Jo, tjena - riktigt så cool har inte jag blivit ännu. Men inte desto mindre gillar jag radio.

Det var fantastiskt kul att medverka i P4 Sommar Väst och prata camping och böcker. Just epitetet "campingexpert" är väl lite att ta i, men en hel del erfarenhet har jag samlat ihop under våra 6 år i campingvärden. Helena direktsände från Askim Strands camping i södra Göteborg och förutom att prata med mig träffade hon säsongscampare, tältare och campingpersonalen.

Min familj kom dit och vi passade på att fixa lunch och spela minigolf under sändningen. Hela tiden med en radio i närheten! Mitt eget snack har jag faktiskt inte lyssnat på ännu, men det kändes okej - även om man aldrig riktigt får sagt det man tänkt ut i förväg. Det hör nog till ...

Här hittar både du och jag programmet. Jag medverkar i två omgångar under de första 45 minuterna (vid 20 minuter och 40 minuter) och sedan precis i slutet av programmet.

Kommentarer