Fortsätt till huvudinnehåll

En oktoberhelg

En helg helt utan skrivande. Så är det ofta för mig. Helgerna ägnas åt familjen, huset och lite träning om jag har tur. Och just den här helgen blev det ett besök på Liseberg, ett parti Gurka med vännerna, städning, matlagning och en riktigt lång promenad. Jag gjorde även en välbehövlig upprensning kring min arbetsplats. Kanske får jag skrivflyt i nästa vecka med ett renstädat skrivbord?! Jag varvar just nu flera olika manus så det finns alltid en berättelse att ta tag i. Dessutom ska jag skriva en artikel om språkträning.

Jag har också hunnit läsa ut Simona Ahrnstedts senaste bok En enda natt och det är mästerlig underhållning i romancegenren. Egentligen är inte det här min favoritgenre, men just Simonas böcker gillar jag. Hon är skicklig på att väva ihop intrigen och skapa intressanta karaktärer, berättelsen flyter fram och boken är svår att lägga ifrån sig.

Kommentarer