Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen lite skrivflyt!

Vågar man skriva att det går bra med skrivet? Är det att äventyra fortsättningen? Nja, jag chansar. Är fullt medveten om att jag kan sitta och stirra ut genom fönstret redan imorgon. Eller vårda sjuka barn. Ovälkomna virus finns i huset och vi får se vart det bär hän.

Idag har jag i varje fall skrivit ett helt kapitel på mitt nuvarande manus. Ännu avslöjar jag inte vad det är, mer än att det rör sig om en berättelse för yngre barn än jag hittills skrivit för. Det här projektet påbörjades faktiskt för två år sedan men det har blivit liggande då så mycket annat pockat på uppmärksamhet. Men nu när jag plockade upp och läste så gillade jag verkligen berättelsen och vill absolut försöka dra den i mål. Och idag har jag lyckats hålla fokus på just det här under större delen av dagen.

Jag har även fixat lite smått med några av höstens böcker som just nu är i redigeringsfas. En god skrivardag helt enkelt!

Kommentarer