Fortsätt till huvudinnehåll

Ännu fler skisser

Idag har jag inte fått ihop så mycket sammanhängande skrivtid. Det blir sådana dagar. Just nu jobbar redaktörerna på Nypon och Vilja med böckerna som ska komma ut i augusti och då blir det många frågor att bolla fram och tillbaka över mailen. Jag har även fått återkoppling från en expert angående en av mina faktatexter och en del av responsen ska jobbas in i manuset. Även förlagsfrågor har diskuteras, vilka av mina faktaboksmanus som ska prioriteras och vad det ska stå om mina böcker i nästa nyhetsbrev. En "fixardag" helt enkelt.

Dessutom har jag skrivit autografer! Jag har varit i min dotters klass och pratat om mitt jobb. Jag vet att andra föräldrar också varit där och berättat om sina arbeten, men jag vet inte om de fick skriva autografer :-)

Nya skisser har också trillat in i mailkorgen. Idag var det Christinas bilder till den fjärde delen i serien om Emmas liv. Som du ser har vi bestämt titel, boken ska heta Första dansen.