Fortsätt till huvudinnehåll

Ännu fler skisser

Idag har jag inte fått ihop så mycket sammanhängande skrivtid. Det blir sådana dagar. Just nu jobbar redaktörerna på Nypon och Vilja med böckerna som ska komma ut i augusti och då blir det många frågor att bolla fram och tillbaka över mailen. Jag har även fått återkoppling från en expert angående en av mina faktatexter och en del av responsen ska jobbas in i manuset. Även förlagsfrågor har diskuteras, vilka av mina faktaboksmanus som ska prioriteras och vad det ska stå om mina böcker i nästa nyhetsbrev. En "fixardag" helt enkelt.

Dessutom har jag skrivit autografer! Jag har varit i min dotters klass och pratat om mitt jobb. Jag vet att andra föräldrar också varit där och berättat om sina arbeten, men jag vet inte om de fick skriva autografer :-)

Nya skisser har också trillat in i mailkorgen. Idag var det Christinas bilder till den fjärde delen i serien om Emmas liv. Som du ser har vi bestämt titel, boken ska heta Första dansen.

Kommentarer

 1. Att få skriva autografer, är ju faktiskt riktigt stort.:-) Kul! Jag fick inte skriva autografer när jag var i min sons klass och berättade om mitt jobb ...

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Visst gör den! Christina är fenomenal :-)

   Radera
 3. Så spännande att få se en lite förhandsvisning av den kommande Emma-boken! Jag har faktiskt blivit riktigt fäst vid henne och vill gärna veta hur det kommer att gå för henne. Christinas illustrationer är verkligen fina! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra! Emma har en speciell plats i mitt hjärta. Just nu skriver jag manus till bok nummer fem.

   Radera

Skicka en kommentar