Fortsätt till huvudinnehåll

När skisserna kommer

När skisserna till en ny bok kommer blir man (jag!) glad - oftast väldigt glad till och med! Det är alltid så häftigt att se hur illustratören tolkar berättelsen. I morse skickade redaktören över Carolinas skisser till nästa bok i serien Djurdoktorn. Linus och Leo ska den heta och utan att avslöja för mycket kan jag väl säga att Leo är ett lejon ... Så den här dagen började med att jag tyckte till om skisser och sedan småpillade jag i manuset om Linus och Leo.

Sedan gick jag över till att göra ett mer detaljerat synopsis för min nästa idé till faktabok. Även om jag tycker att det är riktigt, riktig svårt att skriva lättläst fakta så gillar jag det. Jag tycker om strukturen, att leta bilder och att riktigt grotta ner mig i ett speciellt ämne.

Och här kommer en liten sneak peak ur Linus och Leo ...

Kommentarer