Fortsätt till huvudinnehåll

Sliter vidare

Jag förstår att det inte är speciellt inspirerande att läsa om någon som sliter med ett manus som hon knappt vågar berätta om. Men jag kan ändå meddela att jag jobbat vidare i två dagar och faktiskt kommit så långt att jag skrivit ut det 40 sidor långa manuset på papper för första gången. Det är mååånga sidor för att vara ett av mina manus.

Vid genomläsning kunde jag konstatera att jag har en hel del kvar att göra. Först och främst behövs ytterligare två kapitel. Ett av dem har jag skrivit idag. One down, one to go! Men jag behöver även arbeta med att helheten ska hänga ihop bättre.

Nåja, idag har vi lånat en hund. Det är roligare att berätta om. Den här lilla stjärnan heter Vilma och kanske, kanske ska vi skaffa oss en egen hund så småningom ...

Kommentarer

 1. Åh vad söt!
  Vad roligt att det går framåt med manuset. Antar att det är det som du berättade om häromdagen.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söt som socker! Nu fixar jag ett kapitel till ...

   Radera

Skicka en kommentar