Fortsätt till huvudinnehåll

Tyckt om Elsa i London

Det är med både skräck och förväntan jag väntar in recensioner och tyckanden kring mina böcker. Och det är intressant att se hur olika personer upplever dem. Ofta tycker man just olika ...

När det gäller Elsa i London har jag bara fått lovord kring hur relationen mellan Elsa och hennes faster beskrivs. Det är jättekul! Jag känner själv att Elsa och faster Tessan har en fin gemenskap och trivs bra ihop. Men när det kommer till äventyren i London går åsikterna isär. Och nu kommer en spoiler, så vill du inte veta vad som händer - så sluta läs nu!

Elsa och Tessan besöker Madame Tussauds vaxkabinett och får där träffa Johnny Depp både som vaxdocka och i egen hög person. Detta älskas av en läsare medan en annan tycker att just det inslaget är ganska överdrivet. Och visst är det orimligt! Det är helt olikt mig att skriva något sådant. Därför är det så så himla roligt :-)

Vad tycker du? Läs själv ... boken finns bland annat hos Nypon förlag. Där kan du även ladda ner gratis arbetsmaterial som fördjupning till boken. Vill du köpa böckerna hos internetbokhandlarna, finns den både hos Adlibris och Bokus.

Kommentarer