Fortsätt till huvudinnehåll

Godbitar och läslovsrabatt

För mig är alla mina böcker godbitar. Såklart! Jag kan aldrig svara på frågan om vilken bok jag tycker mest om. Jag älskar dem alla - fast på olika sätt. Men vad menar jag då med godbitar ...?

Jo, BTJ (Bibliotekstjänst) har en urvalstjänst där man varje månad gör ett "kvalitetsurval av aktuella barn- och ungdomsböcker" och kallar dessa "godbitar". Naturligtvis är det roligt när mina böcker dyker upp där! Det är viktigt också, barn- och ungdomsböcker recenseras sällan och får nästan aldrig medialt utrymme - i synnerhet inte de böcker som har etiketten "lättläst". Därför är jag glad varje gång mina böcker får hjälp att nå fram till läsare och köpare.

Bland mina höstböcker har Linus och Leo, Mer än bara fotboll, Elsa i London och Minifakta om djurungar i skogen valts ut som godbitar hos BTJ. Privatpersoner kan inte handla hos BTJ, men ett tips är att just nu finns dessa och andra barn- och ungdomsböcker att köpa med 5 procents läslovsrabatt hos nätbokhandlaren Bokus.

PS. Missa inte att det finns gratis arbetsmaterial till mina böcker att hämta på Nypon förlags webbsida, www.nyponforlag.se

Kommentarer