Fortsätt till huvudinnehåll

Down Syndrome Awareness Month

Oktober är utnämnd till Down Syndrome Awareness Month med syftet är att sprida kunskap om diagnosen. Innan oktober hinner gå över i november vill även jag uppmärksamma det här ...

Först och främst vill jag säga att en person som har Downs syndrom är en individ med unika kvaliteter och med samma grundläggande behov som alla andra människor: att bli älskad, att klara av, att få ge och höra till.

Sedan vill jag tipsa om min gamla blogg som jag startade i oktober 2008 just för att dela med mig av min familjs erfarenheter av Downs syndrom. Bloggen uppdateras inte längre men där finns fem års upplevelser från livet som förälder till världens bästa Malin. Ingen blir gladare än jag om någon hittar ett korn som kan stötta den egna navigeringen i funkisvärlden.

http://malinsmamma.blogspot.se

Kommentarer