Fortsätt till huvudinnehåll

Friex och författarbokningar

Idag fick jag hem friexen av mina nya böcker och jag längtar ännu mer efter en skrivarstuga. Tänk att ha ett litet hus på tomten där jag kan ha ett eget kontor med plats att skriva, ha möten och förvara böcker, marknadsmaterial och allt annat som kommer med min lilla firma. Vi får väl se i framtiden ...

Jag fick även drygt 20 författarbesök bekräftade från Författarcentrum. Tjoho, ska bli så kul! Det är en skola i hemkommunen där jag ska träffa alla klasser från f-5. Vilken härlig satsning! Pedagogerna skickade även över en del av planeringen och det ser jättebra ut.

Over and out, godnatt!

Kommentarer

 1. 20 författarbesök! Wow. Vad roligt.
  Jag brukar också drömma om en skrivarstuga men vete 17 om jag verkligen skulle använda den. Jag gjorde ju i ordning en fin skrivplats åt mig i somras, men den använder jag inte alls utan flyttar ständigt runt för att hitta den plats som känns rätt för stunden. Men för platsförvaring mm är det ju en riktigt bra idé.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tror absolut jag skulle använda skrivarstugan. Jag behöver en arbetsplats att gå till. Vi får se framöver, det är ju inget man svänger ihop över en helg ;-)

   Radera

Skicka en kommentar