Fortsätt till huvudinnehåll

Redovisningskonsult minsann

Idag tog jag mitt företagande till en ny nivå och kontaktade en redovisningskonsult. Jag har inget emot att sköta löpande bokföring och fakturering själv, tvärt om är det ganska kul. Jag gillar att ha koll på vad som går in och ut ur mitt lilla företag. Men när det kommer till årsbokslut och deklaration känner jag mig osäker. Författarskapet i min egen firma är just nu mitt enda arbete och det är ju väldigt viktigt att det blir rätt. Ja, naturligtvis är det ju ALLTID viktigt att det blir rätt hos Skatteverket, men när man är anställd går så mycket mer per automatik.

Behöver jag säga att jag känner en stor lättnad ...?!


Kommentarer

  1. Det är guld värt att få garanterat att allt är i sin ordning! Själv är jag som en fyraåring vad gäller ekonomi. Knappt kvalificerad att handha mitt eget lönekonto.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmm, nu förstår jag inte varför jag inte gjort detta tidigare. Dumsnålt!

      Radera

Skicka en kommentar