Fortsätt till huvudinnehåll

Nya böcker i januari

Om en vecka eller två kommer tre nya böcker som jag har skrivit. Alla tre ges ut av Nypon/Vilja förlag och ingår i olika serier: Minifakta om, Djurdoktorn och Emmas liv.

I Minifakta om djurungar i staden finns kort, lättläst fakta om ekorren, haren, rådjuret, igelkotten och räven. Och härliga bilder på söta djurungar förstås!

I Linus och Flisa kommer pudeln Flisa till djursjukhuset för att träna upp sitt skadade ben genom att simma i bassängen. Linus får hjälpa till och det går inte riktigt som han tänkt ... Precis som tidigare är det Carolina Ståhlberg som illustrerar serien Djurdoktorn och är det inte snyggt med ett gult bokomslag?!

Kär på riktigt är bok nummer fem i serien om Emmas liv och den här gången åker Emma och vännerna till Gotland. Något har blivit fel med hotellbokningen och det blir bestämt att Emma och Hannes ska dela rum. Om kärlek, sex och att känna efter vad man själv vill. Det är Christina Heitmann som illustrerar böckerna om Emmas liv.

Jag längtar efter att bläddra och sniffa i de nya böckerna och hoppas att det finns läsare som ser fram emot att läsa dem ...

Kommentarer