Fortsätt till huvudinnehåll

Ibland går det trögt ...

Det är ju inte varje dag de geniala idéerna står på kö och fingrarna steppar på tangentbordet. Nej, dagarna med ett sådant flyt kanske inte är så många alls. Mina allra vanligaste skrivdagar är sådär lite lagom puttriga, då jag i varje fall känner att jag kommer framåt.

Men inte idag. Idag går skrivet riktigt trögt.

Jag kände mig ganska klar med mina lättlästa faktaboksmanus. Men det höll inte förlaget med om. Så nu håller jag på att göra om och göra rätt. Och det är svårt ...

Inte heller idag kommer jag berätta så mycket mer om dessa manus, jag vill komma längre först. Men jag hoppas det är som med skidåkning. Att när det går skakigt och man aldrig tror att man ska komma ner ... det är DÅ man utvecklas!

Kommentarer

  1. Jag har märkt att när jag har såna där "lite sega" dagar så arbetar min hjärna i det fördolda. Sedan smattrat det till av kreativitet dagen efter, eller några dagar efteråt... :)

    SvaraRadera
  2. Vad spännande att få höra mer om det sen när det är klart!! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar