Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivlust

Efter ett långt, fint jullov med familjen som toppades med en skidvecka i Dalarna har jag massor av skrivlust! Visserligen har jag småpetat i några manus mellan varven men nu vill jag skapa något nytt.

Jag skissar på en längre historia. En roman som vänder sig till vuxna läsare. Jag har några olika ingångar, men jag håller mig inom min vanliga genre; vardagsäventyr som kryddas med humor och värme. Mer än så vågar jag inte avslöja. Det kanske blir något helt annat, jag kanske tröttnar på att skriva långt eller så blir det pannkaka av alltihop.

Jag kommer ha flera kortare projekt som löper parallellt med det längre. Dels ska jag skriva ytterligare manus i serien Djurdoktorn, dels fler faktaböcker. Och kanske något mer ... Förhoppningen är att detta ska funka när jag jobbar som författare på heltid. Om en månad!

Men redan i slutet av nästa vecka har jag mina vanliga två skrivdagar 😀