Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 22 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Jag får väl erkänna att julkalandern tar energi från "vanliga" blogginlägg, men det där med 24 böcker är för bra att hoppa över ;-) Nu närmar vi oss finalen och när sista luckan är öppnad kan jag blogga om andra roliga saker som är på gång inför 2018 ...

Men nu är det dags för nummer 22 och det är Linus och Sunna i serien Djurdoktorn. I den här boken åker Linus och hans mamma ut till en gård för att träffa en häst som behöver hjälp. Hela berättelsen kom till på en skrivarresa tillsammans med min vän och författarkollega Angelica Öhrn. Jag hade fått ett stipendium som gav oss möjlighet att bo i Henning Mankells författarhus i Sveg. När jag är ute på författarbesök får jag ofta frågan om jag rider eller umgås mycket med hästar. Men det gör jag inte alls, det är Angelica som stöttat mig med hästkunskap!

Linus och Sunna finns att köpa hos Nypon förlag och hos alla nätbokhandlare. Även jag har några exemplar hemma som jag gärna signerar och skickar. Och självklart kan du låna boken på många bibliotek.

Kommentarer