Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 24 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Minifakta om djurungar på landet är nummer 24. Skillnaden mellan att skriva om tama djur och om vilda är att det kommer människor med i bilden när det gäller tamdjuren. Jag resonerade hit och dit kring hur jag skulle få med detta i boken. Men då utrymmet i en minifaktabok är begränsat fick människans roll också bli det. Det här är alltså ingen bok om djurhållning, utan en kortfattad genomgång av de vanligaste bondgårdsdjuren ackompanjerade av översöta bilder. I filmen här nedan berättar jag lite mer om boken.

Minifakta om djurungar på landet finns att köpa hos Nypon förlag och hos alla nätbokhandlare. Självklart finns boken också att låna på många bibliotek.

Nu är sista luckan i min julkalender publicerad och det enda som återstår är att önska dig som läser en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Nu tar jag bloggpaus ett par veckor och återkommer först när almanackan säger 2018.

Allt gott,
Ann-CharlotteKommentarer