Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 21 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Minifakta om djurungar i staden är nummer 21. Djurungar i skogen är osynliga för många av oss men att träffa en ekorre i parken eller en hare på lekplatsen är inte alls ovanligt. När jag skrev den här boken ville jag helt enkelt lyfta fram våra "vardagsdjur". Och vilka djur det är, kan du se i filmen här nedan - med fågelsång som bakgrundsljud :-)

Minifakta om djurungar i staden finns att köpa hos Nypon förlag och hos alla nätbokhandlare. Även jag har några exemplar hemma som jag gärna signerar och skickar. Och självklart kan du låna boken på många bibliotek.
Kommentarer