Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 2 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Minigolftävlingen i serien Tage på camping är nummer två. Från början hade jag tänkt att berättelserna om Tage skulle vara kapitel i en högläsningsbok. Men det var när jag arbetat om dem till enskilda "börja-läsa-böcker" som de antogs av Tukan förlag. Jag kan också avslöja att det är minigolfbanorna på Hafstens camping som inspirerat till banorna i boken.

Minigolftävlingen är nu slutsåld hos förlaget men finns att låna på många bibliotek. Eller att köpa direkt från mig, skicka ett mail till ekensten(at)gmail.com, så ordnar vi det.

Kommentarer