Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 20 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Linus och Flisa i serien Djurdoktorn är nummer 20. I den här boken får Linus träffa en pudel som kommer till djursjukhuset för att simträna efter ett benbrott. Idén till berättelsen fick jag efter ett djurprogram på tv och i samtal med några vänner fick jag till en spännande twist. Jag skrev boken långt innan vi själva blev med hund men jag känner en pudel som heter Flisa och hon fick bli min förebild.

Linus och Flisa finns att köpa hos Nypon förlag och hos alla nätbokhandlare. Även jag har några exemplar hemma som jag gärna signerar och skickar. De flesta Linus-böcker finns även att låna på många bibliotek.

Kommentarer

  1. Svar
    1. Vi är mycket nöjda med vår Billy. Han har verkligen intagit en naturlig plats i familjen. Uppfostran krävs men vi får bra respons. Och mycket kärlek 💕

      Radera

Skicka en kommentar