Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 19 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Mer än bara fotboll är nummer 19. Det här är en "mellanåldersbok" som handlar om två kompisar som blir ovänner och om att alla är bra på olika saker. Idén till den här boken fick jag från en insändare i en tidning. Det var just en kille som tyckte att det kvittade vad han gjorde - hans bästa kompis fick ändå all beundran. Med den här boken ville jag peka på att det ibland kan vara svårt att se sina egna kvaliteter, speciellt nu när allting jämförs i olika sociala flöden. Jag vet att Mer än bara fotboll har diskuterats i många klassrum på mellanstadiet, vilket gör mig glad!

Mer än bara fotboll finns att köpa hos Nypon förlag och hos alla nätbokhandlare. Även jag har några exemplar hemma som jag gärna signerar och skickar. Än så länge hinner böckerna fram till jul ... Precis som de flesta andra av mina böcker så finns denna att låna på många bibliotek.Kommentarer